Kardoshair – fodrász – Győr

Üdvözöllek az oldalamon!

A haj a szépség legszembetűnőbb része. Fodrászként számíthatsz rám, hogy a megjelenésed tökéletes legyen. Győri szalonban a JOICO professzionális termékeivel dolgozom!

A hajhoz kötődő szenvedélyem, ahogy sokan másoknak is, tinédzser koromban kezdődött. Már ekkor elhatároztam, hogy felnőttként egy saját fodrászatban szeretném álmaimat megvalósítani. A különböző vágástechnikák mellett a feltűzések elkészítése, valamint a hajfestés és a melírtechnikák a legizgalmasabb feladatok.

A legnagyszerűbb érzés viszont mégis az, hogy amikor befejezek egy frizurát, a vendégemet boldognak és elégedettnek látom. Számomra ez az igazi siker! Mert nem az a legfontosabb, hogy mennyire vágtam a legújabb divat szerint egy hajat, kizárólag az számít, hogy “mennyire” készül annak, aki hordja. Az elégedetten sugárzó arcok miatt vagyok ezen a pályán, ez ösztönöz!

Hétköznapokon a könnyen elkészíthető és hordható, ugyanakkor divatos hajat szeretjük viselni, de különleges alkalmakkor egyedi, csak nekünk készült frizurára vágyunk. Fodrászként ennek kreatív megvalósításában segítek kedves vendégeimnek.

Azt vallom, hogy munkám során elengedhetetlen a folyamatos fejlődés, ezért gyakran veszek részt szakmai továbbképzéseken.
A Győri szalonban a JOICO professzionális termékeivel dolgozom!

További információ: https://www.kardoshair.hu/fodrasz_gyor_szolgaltatasok/